Désiree Bakker

Salon Excellence

Welkom op mijn website.

Mijn naam is Desiree Bakker en ik ben schoonheidsspecialist, hairstylist en visagist. Door de jaren heen heb ik een enorme passie ontwikkeld voor ons belangrijkste orgaan: onze Huid. Hoe zit ze in elkaar?  Hoe is de opbouw?  Hoe zit het met het verouderen van de huid?  Wat is het effect van een behandeling en wat is het voordeel van de juiste huidverzorging?

Vaak komt de conditie van de huid overeen met de conditie van lichaam en geest. De huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf, voert afvalstoffen af en reguleert onze lichaamstemperatuur.

Kortom de huid is een belangrijk orgaan waar we goed voor moeten zorgen. Door de huid in de de juiste conditie te houden zal deze er langer mooi, stralend en flexibel uit blijven zien.

Huidveroudering stoppen?

Verouderen is een natuurlijk proces en dat kunnen we niet stoppen. Wel kunnen we de huidconditie verbeteren door de veroudering te vertragen. Door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist weet ik waar je tegen aanloopt op het gebied van huidveroudering. Heb me, naast het geven van traditionele schoonheidsbehandelingen, gespecialiseerd in behandelingen die de huid verbeteren.

Hierbij werk ik resultaat gericht m.b.v.:

  • micodermabrasie
  • mesotherapie
  • microneedling
  • fruitzuurpeeling
  • bindweefselmassage

Waarom resultaat gericht werken?

Samenwerken met de klant levert het beste resultaat op. Na een intakegesprek en huidanalyse gaan we aan de slag met een anti-aging behandelplan. Hierbij blijven we realistisch in de te behalen resultaten. Het behandelplan houdt in dat je de behandelingen krijgt in kuurverband. Een kuur is 6-8 behandelingen met 2 weken tussen iedere behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van apparatuur, fruitzuurpeeling en/of een bindweefselmassage. Daarnaast verzorg je dagelijks de huid thuis met geadviseerde producten.

Wist je dat je 50% van een mooi resultaat kunt behalen door de huid dagelijks te verzorgen met de juiste producten? Er worden ons in de vele advertenties mooie resultaten beloofd. Sommige zijn helaas te mooi om waar te zijn.Geen enkele schoonheidsbehandeling of product kan je 10 jaar jonger maken. We moeten realistisch blijven. Ik werk met de beste cosmetica die daadwerkelijk iets voor je huid doet:

Cosmeceuticals

Cosmeceutisch is een samenwerking van cosmetisch en farmaceutisch: de producten bevatten ingrediënten die invloed hebben op de biologische functies van de huid. Alle producten zijn uitermate zacht en dierproefvrij. En uitsluitend voorbehouden aan de schoonheidsspecialist.

Bij schoonheidssalon Excellence kunt u, naast de vertrouwde schoonheidsbehandelingen, terecht voor huidverbeterende behandelingen. Maar ook voor epileren, bruidsvisagie en hairstyling voor feest en trouwdag.

Excellence, logo met tekst