HUIDVERBETERende behandelingen

WELCOME TO YOUR BABOR SKINCARE EXPERIENCE

Schoonheid is iets heel persoonlijks. Want uw huid is zo individueel als uw vingerafdruk. Daarom begint elke beauty-belevenis bij BABOR met een huidanalyse waarin wij toelichten wat uw huid werkelijk wenst. In de gelaatsverzorging ontstaat daaruit een buitengewone schoonheidsbelevenis die high-performance ingrediënten en een absolute verwenfactor met elkaar verbindt. En wel precies afgestemd op uw behoeften.
Wij zijn ervan overtuigd dat wij allemaal de beste versie van onszelf zijn als wij ons mooi voelen en lekker in ons vel zitten. Daarom willen wij u graag met de meest effectieve formules, professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar extra bieden.

UW BABOR BELEVENIS

Een gelaatsverzorging met de BABOR Expert Methode is een belevenis die dieper gaat dan de huid. De typische BABOR elementen activeren de huid van het oppervlak tot in de diepte. Ikzelf, als BABOR expert, stem elk product individueel op uw behoeften af. Daarbij voelt de afwisseling van warme en koude elementen niet alleen goed aan, maar maakt in feite de huid wakker. Voor u is een gelaatsverzorging een ultiem welbevinden. Voor uw huid is het een power work-out. Want met de uitgekiende technieken halen wij het maximale uit de product-performance. Voor het weergaloze gevoel van een met BABOR verzorgde, vitale huid.

Doctor Babor cellUlar: Oplossingen voor concrete huidproblemen

Basisbehandeling:
Reinigen van de huid, huidanalyse, epileren, massage & gezichtsverzachtend masker

VOOR EEN HUID DIE BEHOEFTE HEEFT AAN REGENERATIE.

Intensieve regeneratie en een verfijnde, gladde huid. REPAIR CELLULAR ondersteunt de huideigen reparatiemechanismen van een gestreste huid waarop door operaties en verbranding littekens zijn achtergebleven. Met geneeskrachtige plantenextracten. 

VOOR OUDERDOMSVERSCHIJNSELEN.

Meer stevigheid, minder rimpels en een vitale, jeugdig gladde, strak uitziende huid. Nauwkeuriger dan anti-rimpelhuidverzorging gaan de gerichte werkstoffen, zoals peptide, collageen, vitamine C en squalaan, de afnemende toniciteit, rimpels en mimiekrimpels tegen.

VOOR DE ERNSTIG GEDEHYDRATEERDE HUID.

24/7 Hydro-Filler en een stevige, gladde, vitale teint. HYDRO CELLULAR hydrateert de gedehydrateerde, droge huid op multidimensionele wijze – direct, voortdurend, langdurig en bovendien minder rimpels. Met werkstoffen zoals hyaluronzuur, peptide, alginen, pullulan.

VOOR EEN ONREGELMATIGE HUID MET GROVE PORIËN, EEN ONGELIJKMATIGE HUIDSKLEUR EN EEN VERMOEIDE TEINT.

Meer uitstraling, een zichtbaar gelijkmatigere en vitale huid. REFINE CELLULAR versterkt de beschermingsmechanismen van de huid. Werkstoffen zoals AHA, enzymen, anti-oxidantien en retinol helpen gericht bij grote poriën, een onregelmatige huidstructuur, pigmentvlekken of roodheid.

VOOR EEN UITGEBREIDE BESCHERMING TEGEN DOOR LICHT EN OMGEVING VEROORZAAKTE HUIDVERANDERINGEN

De luchtige Protecting Balm SPF 50 trekt snel in, zonder te plakken. Naast de PROTECT CELLULAR signatuur- werkstoffen bevat de balsem een complex, bestaande uit bètaglucaan en panthenol, dat de huid op intensieve wijze kalmeert en regenereert.

VOOR ACUTE EN STRESS GERELATEERDE ONZUIVERHEDEN VAN DE HUID.

Een heldere teint en een zichtbaar zuiverdere, gekalmeerde huid. PURITY CELLUAR vermindert acute, door stress veroorzaakte onzuiverheden zoals puistjes, irritaties en roodheid. Ideaal ter vermindering en voorkoming van een onzuivere huid met werkstoffen zoals salicylzuur, zink PCA, microzilver.

VOOR DE EXTREEM DROGE EN ZEER GEVOELIGE HUID.

Meer weerstand en een direct gekalmeerde, egale huid. De verzorging met microzilver & γ-linoleenzuur voor de droge, extreem gevoelige huid. Dit product vermindert roodheid, irritaties en ondersteunt ook in de periode zonder symptomen bij neurodermitis & psoriasis.

VOOR ONREGELMATIGE EN ONGELIJKE PIGMENTATIES.

Stralende, gelijkmatigere teint. BRIGHTENING INTENSE gaat met vitamine C, polyfenolen en detox-werkstoffen tekenen van huidveroudering zoals pigmentstoornissen en huidverkleuringen tegen, voedt de huid met vocht en verheldert de gehele teint.

PROFESSIONELE BEHANDELING VAN RIMPELS IN HET GEBIED ROD DE OGEN, EN MOND EN VOORHOOFD.

Een nieuwe, innovatieve behandeling die resulteert in een gladde huid rond de ogen, het voorhoofd en de mond: BABOR tech SkinFirmor RF. De huid wordt dagelijks aangetast door milieu-invloeden, vrije radicalen en factoren als stress. Hierdoor veroudert de huid sneller, vooral de gevoelige delen rond de ogen en de mond, wat tot rimpels, donkere kringen en gezwollen ogen leidt. De BABOR tech SkinFirmor RF behandeling verhelpt dit en verwijdert in een mum van tijd rimpels rondom het gevoelige deel rond ogen, lippen en voorhoofd.

Lees de brochure »

HUIDVERBETERING DOOR STIMULATIE!

De Micro needling techniek is een bijzonder effectieve behandeling bij anti- aging. Door de doelgerichte perforatie van de huid komen er in de cellen direct na de behandeling groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen en elastine en tegelijkertijd de optimale verspreiding van hyaluron stimuleert. Ook de microcirculatie wordt aanzienlijk verhoogd, wat tot een verhoogde opname van de toegepaste werkstoffen leidt en daarmee een duidelijk verbeterd huidresultaat geeft.

Bij een regelmatige cyclus vernieuwen de huidcellen zich steeds. Dit vermogen neemt af naarmate de leeftijd toeneemt. Het gevolg hiervan is een verslechterd huidbeeld door de geleidelijke afname van het vermogen om nieuwe huidcellen aan te maken. De dode huidlagen moeten verwijderd worden om een verbetering van de huid te bereiken. Deze behandelmethode verwijdert dode huidcellen waardoor de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd worden. Hierdoor zullen hoogwaardige werkstoffen en verzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Een massage die de huidstructuur verbetert en de celvernieuwing stimuleert. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport uit te laten voeren worden er collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verbeteren. Hierdoor worden de werkstoffen uit de crèmes en uit de voeding beter en sneller opgenomen. Waardoor de huid er stralender en energieker uit zal zien.

De huid wordt door een dun gipsmasker afgesloten en door de optimale warmte ontwikkeling worden eerder aangebrachte werkstoffen uit ampullen of crèmes volledig door de huid opgenomen. De huid is hierna zacht en glad en droogte lijntjes worden verminderd.
Dit is een optioneel aanvullend onderdeel van iedere andere behandeling.

Plantaardig collageen, heeft een vochtbindend vermogen en vult het tekort van elastine in de opperhuid aan.
Dit is een optioneel aanvullend onderdeel van iedere andere behandeling.

AHA Peelings zijn een soort chemische peeling met natuurlijk verkregen alfa- hydroxyzuren (AHA) als belangrijkste componenten. Zoals melkzuur, citroenzuur, appelzuur en glycolzuur. Aangebracht op de huid lossen deze fruitzuren de vulstof tussen de cellen van de opperhuid op, waardoor de huidstructuur losser wordt. Afhankelijk van de peeling en de toepassingsintensiteit kunnen de cellen van de opperhuid op verschillende dieptes worden verwijderd. Deze behandeling werkt uiterst effectief zonder de huid onnodig te belasten.

Klik hier voor de brochure »

Behalve huidverbeterende behandeling we ook nog huidverjongende behandelingen.
Klik hier om de HUIDVERJONGENDE BEHANDELINGEN te bekijken.