Bruids/feest make-up, Bruids/feest kapsel

De voorpret voor de bruiloft of voor dat bijzondere feest is al begonnen. Een perfecte locatie is gevonden en naar de mooiste jurk of outfit wordt gezocht. Je  ‘Things To Do- List’ is opgesteld en klaar om, daar waar nodig, aangevuld te worden met de leukste update’s.

Maar hoe wordt jij nu het stralende middelpunt van je trouwdag of van het feest? Hoe zorg je ervoor dat jouw look afgestemd wordt op jouw wensen en persoonlijkheid?

Daar kan ik je mee helpen! Ik zou bij kunnen dragen aan dat bijzondere moment met een elegant en eigentijds kapsel en make-up. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak, dan bespreken we jouw wensen en zal deze vertalen naar jouw eigen look.

Hou je van uitbundig, opgestoken haar of wil je een stylisch geföhnd kapsel. Wil je een vol kapsel maar ben je niet in het bezit van een volle haardos? Geen probleem! We kunnen dan kiezen om een haarstuk toe te passen. Het belangrijkst is, waar voel jij je het lekkerst bij en wat past het beste bij je. We zijn pas klaar met de proefsessie wanneer jij tevreden bent. Er is maar 1 doel. Dat is om jou dat stralende middelpunt te laten zijn.

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam tijdig te reserveren. Veel data staan al een lange tijd van te voren geboekt. Stuur mij een berichtje via de mail of stuur een appje naar 06 51 08 62 68, en vraag naar mijn beschikbaarheid voor jouw datum.

Hieronder wat voorbeelden ter inspiratie: