Behandelingen

Hieronder een overzicht van de verschillende huidverbeterende en
schoonheidsbehandelingen die Salon Excellence uitvoert.
Bij vragen of een afspraak mag u natuurlijk altijd contact opnemen.

Huid verbeterende behandelingen

Microneedling

HUIDVERBETERING DOOR STIMULATIE!
De Micro needling techniek is een bijzonder effectieve behandeling bij anti- aging. Door de doelgerichte perforatie van de huid komen er in de cellen direct na de behandeling groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen en elastine en tegelijkertijd de optimale verspreiding van hyaluron stimuleert. Ook de microcirculatie wordt aanzienlijk verhoogd, wat tot een verhoogde opname van de toegepaste werkstoffen leidt en daarmee een duidelijk verbeterd huidresultaat geeft.

Microdermabrasie

Bij een regelmatige cyclus vernieuwen de huidcellen zich steeds. Dit vermogen neemt af naarmate de leeftijd toeneemt. Het gevolg hiervan is een verslechterd huidbeeld door de geleidelijke afname van het vermogen om nieuwe huidcellen aan te maken. De dode huidlagen moeten verwijderd worden om een verbetering van de huid te bereiken. Deze behandelmethode verwijdert dode huidcellen waardoor de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd worden. Hierdoor zullen hoogwaardige werkstoffen en verzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Mesotherapie

Deze behandeling verbeterd de algehele huidconditie. Het heeft een transdermaal effect. Dit wil zeggen dat de stoffen doordringen in de bovenste huidlaag. De cellen worden gevoed, het stofwisselingsproces komt op gang, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd. Dit alles geeft de huid een ware oppepper! Mesotherapie verbetert de spierspanning, vochtbalans en zuurstofopname van de huid en werkt huidliftend.

Bindweefselmassage

Een massage die de huidstructuur verbetert en de celvernieuwing stimuleert. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport uit te laten voeren worden er collagene en elastine vezels aangemaakt die de struktuur van de huid verbeteren. Hierdoor worden de werkstoffen uit de crèmes en uit de voeding beter en sneller opgenomen. Waardoor de huid er stralender en energieker uit zal zien.

Microblading

Heeft u te dunne wenkbrauwen of zijn de wenkbrauwen te licht van kleur, zijn er “hapjes”uit en of is de symmetrie ver te zoeken? Dan is Microblading voor u mogelijk de oplossing. het zijn dunne “haartjes”die getekend worden op de huid, zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Het resultaat blijft tot zeker 1 1/2 jaar mooi.

Fruitzuur Peeling

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen zoals acné, slechte doorbloeding, pigmenten ouderdomsvlekken.
Hoe gaat zo n peeling in zijn werk? Voor de eerste behandeling bent u een aantal weken bezig met de voorbereiding. Hiermee zorgt u dat de huid klaar is om de fruitzuurbehandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling in de salon wordt het fruitzuur voor korte duur aangebracht op de huid. Het glycolzuur dringt snel door tot de onderliggende huidlagen waar het de aanmaak van huidcellen stimuleert. Hierna wordt de peeling d.m.v. een basische oplossing geneutraliseerd. De peeling duurt zo ‘n 30 minuten. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig, met een tussenpozen van 2 tot 4 weken.
Na de fruitzuurpeeling:
De huid kan wat rood zijn en jeuken. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kan een lichte schilfering plaatsvinden. Bescherm uw huid tegen direct zonlicht, gebruik een SPF 50. De gunstige effecten houden gemiddeld enkele maanden aan. Na iedere fruitzuurpeeling is het belangrijk de huid te kalmeren en te herstellen met de juiste producten.

Basis schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandeling 90 minuten

  • reinigen van de huid
  • huidanalyse
  • epileren en of harsen bovenlip
  • massage gezichtverzachtend masker

Acné / jonge huid behandeling

  • reiniging van de huid
  • epileren
  • stoombehandeling reinigen van de poriën
  • ontstekingswerend masker
  • verzorgende crème

Modelage treatment

De huid wordt door een dun gipsmasker afgesloten en door de optimale warmte ontwikkeling worden eerder aangebrachte werkstoffen uit ampullen of crèmes volledig door de huid opgenomen. De huid is hierna zacht en glad en droogte lijntjes worden verminderd.

Collageen vliesmasker

Plantaardig collageen, heeft een vochtbindend vermogen en vult het tekort van elastine in de opperhuid aan.

Basis behandeling met een werkstofcomplex

Basisbehandeling met oogmasker

Epileren/harsen wenkbrauwen

Epileren/harsen gezicht

Wenkbrauwen verven

Wimpers verven

Wimpers, wenkbrauwen verven en epileren

Harsen lichaam