huidverjongende behandelingen

Hieronder een overzicht van de verschillende huidverjongende en
huidverbeterende behandelingen die Salon Excellence uitvoert.
Bij vragen of een afspraak mag u natuurlijk altijd contact opnemen.

Doctor Babor cellUlar: Oplossingen voor concrete huidproblemen

HUIDVERBETERING DOOR STIMULATIE!

De Micro needling techniek is een bijzonder effectieve behandeling bij anti- aging. Door de doelgerichte perforatie van de huid komen er in de cellen direct na de behandeling groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen en elastine en tegelijkertijd de optimale verspreiding van hyaluron stimuleert. Ook de microcirculatie wordt aanzienlijk verhoogd, wat tot een verhoogde opname van de toegepaste werkstoffen leidt en daarmee een duidelijk verbeterd huidresultaat geeft.

Bij een regelmatige cyclus vernieuwen de huidcellen zich steeds. Dit vermogen neemt af naarmate de leeftijd toeneemt. Het gevolg hiervan is een verslechterd huidbeeld door de geleidelijke afname van het vermogen om nieuwe huidcellen aan te maken. De dode huidlagen moeten verwijderd worden om een verbetering van de huid te bereiken. Deze behandelmethode verwijdert dode huidcellen waardoor de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd worden. Hierdoor zullen hoogwaardige werkstoffen en verzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Een massage die de huidstructuur verbetert en de celvernieuwing stimuleert. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport uit te laten voeren worden er collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verbeteren. Hierdoor worden de werkstoffen uit de crèmes en uit de voeding beter en sneller opgenomen. Waardoor de huid er stralender en energieker uit zal zien.

De huid wordt door een dun gipsmasker afgesloten en door de optimale warmte ontwikkeling worden eerder aangebrachte werkstoffen uit ampullen of crèmes volledig door de huid opgenomen. De huid is hierna zacht en glad en droogte lijntjes worden verminderd.
Dit is een optioneel aanvullend onderdeel van iedere andere behandeling.

Plantaardig collageen, heeft een vochtbindend vermogen en vult het tekort van elastine in de opperhuid aan.
Dit is een optioneel aanvullend onderdeel van iedere andere behandeling.

VOOR OUDERDOMSVERSCHIJNSELEN.

Meer stevigheid, minder rimpels en een vitale, jeugdig gladde, strak uitziende huid. Nauwkeuriger dan anti-rimpelhuidverzorging gaan de gerichte werkstoffen, zoals peptide, collageen, vitamine C en squalaan, de afnemende toniciteit, rimpels en mimiekrimpels tegen.

PROFESSIONELE BEHANDELING VAN RIMPELS IN HET GEBIED ROD DE OGEN, EN MOND EN VOORHOOFD.

Een nieuwe, innovatieve behandeling die resulteert in een gladde huid rond de ogen, het voorhoofd en de mond: BABOR tech SkinFirmor RF. De huid wordt dagelijks aangetast door milieu-invloeden, vrije radicalen en factoren als stress. Hierdoor veroudert de huid sneller, vooral de gevoelige delen rond de ogen en de mond, wat tot rimpels, donkere kringen en gezwollen ogen leidt. De BABOR tech SkinFirmor RF behandeling verhelpt dit en verwijdert in een mum van tijd rimpels rondom het gevoelige deel rond ogen, lippen en voorhoofd.

Lees de brochure »

AHA Peelings zijn een soort chemische peeling met natuurlijk verkregen alfa- hydroxyzuren (AHA) als belangrijkste componenten. Zoals melkzuur, citroenzuur, appelzuur en glycolzuur. Aangebracht op de huid lossen deze fruitzuren de vulstof tussen de cellen van de opperhuid op, waardoor de huidstructuur losser wordt. Afhankelijk van de peeling en de toepassingsintensiteit kunnen de cellen van de opperhuid op verschillende dieptes worden verwijderd. Deze behandeling werkt uiterst effectief zonder de huid onnodig te belasten.

Klik hier voor de brochure »

De mannenhuid is 2mm dikker dan de huid van vrouwen. Bovendien heeft de mannenhuid meer collageen en talgklieren. Mannen krijgen gemiddeld 10jaar later last van ouderdomsverschijnselen dan vrouwen, maar wanneer de huid bij mannen veroudert, gaat dit sneller en zichtbaarder dan bij vrouwen. Een speciale verzorging afgestemd op de mannenhuid is daarom ook van belang. Met de juiste producten en behandelingen zal de huid verzorgd en de conditie verbeterd worden.

Behalve HUIDVERJONGENDE behandelingen zijn er ook
HUIDVERBETERENDE behandelingEN 
met de producten van Doctor Babor.