VISAGIE

Betekent vrij vertaald "het aanbrengen van make-up". Maar Desiree gaat verder dan dat.


Want met een vakkundig aangebrachte make-up zal uw feestoutfit nog beter tot zijn recht komen. Maar ook een Gala avond of een fotoshoot krijgt net dat beetje meer. Want wie wilt er niet op zo'n belangrijk moment er op zijn/haar best uitzien?

 

Vooraf bespreken we samen de setting en de sfeer en zal ik de stijl van de make-up bepalen die heel belangrijk zijn voor het uiteindelijke resultaat.

 

Enkele artiesten, zoals RACOON en Marjon van Iwaarden kozen al voor een samenwerking met Desiree. Niet voor niets driemaal uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Visagie!

 

Maar naast een avond(feest) of bruidsmake-up bent u ook voor een individueel make-upadvies bij Desiree aan het juiste adres:
Met een goede make-uptechniek kan iedere vrouw zichzelf mooier maken. Deze technieken wil ik je leren. Tijdens deze mini cursus leer je met een oog van een visagist naar jezelf te kijken.

Dag-, avond (feest) make-up € 26,00  
Individueel make-upadvies € 47,50 incl handig naslagwerk voor thuis
Bruidsmake-up: zie Bruidsmake-up pagina >>


Excellence staat ook voor kwaliteit op het gebied van hairstyling. Of het nu gaat om een bruidskapsel of styling voor een avondje uit, Désiree zorgt er voor dat u tot in de puntjes verzorgd verschjint op (uw) bruiloft, feest, diner, gala- of theateravond. Zie de hairstyling-pagina.
 

 
Workshops in het ziekenhuis
Look gooed...feel better
Look Good...Feel Better. Workshop waarin aandacht wordt besteedt aan de uiterlijke gevolgen die kanker en de behandelingen met zich mee kunnen brengen. Persoonlijk huid en make-upadvies over hoe deze veranderingen het beste kunnen worden ondervangen.

 
Bezoek ook eens onze Facebook-pagina voor de allerlaatste nieuwtjes.


 

 
Visagie