EXCELLENCE

Beren op de weg, spinsels in uw hoofd. Iedereen die het druk heeft zal het herkennen. .


Het is waar, vaak komt de conditie van de huid overeen met de conditie van lichaam en geest. De huid is daarom ook heel belangrijk. De huid beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf, voert afvalstoffen af en reguleert mede ons lichaamstemperatuur. De conditie van onze huid is dus essentieel voor ons welbevinden. Maar zoals geen mens hetzelfde is, zo is ook geen huid gelijk.

Huidanalyse

Als eerste, wanneer u een bezoek aan mijn salon brengt, analyseer ik de huid. Welk type huid heeft u? welk type behandelingen en welke producten passen daar het beste bij?

Behandelingen

Naast het reinigen van de huid, het epileren van de wenkbrauwen of het aanbrengen van een mooie make-up, kunt u o.a. ook bij mij terecht voor een verzorgende, verzachtende of verstevigende behandeling. Wel of niet gecombineerd met een ontspannende massage, waardoor de doorbloeding zal verbeteren, afvalstoffen afgevoerd worden en werkstoffen beter worden opgenomen door de huid. De huid met een slechte doorbloeding, zal zeker baat hebben bij een bindweefselmassage deze massage werkt ook goed als een “facelift”behandeling.

Lekker ontspannen

En herkent u het? Stress die als een loden last op uw schouders drukt? Ook hier zal een schoonheidsbehandeling helpen. De spanning vloeit weg en kleine probleempjes verdwijnen in het niets. Combineer een behandeling met een rugmassage en u verlaat de salon als op wolken. Alsof u een uurtje vakantie gehad hebt..

Ook voor heren

Steeds meer mannen vinden de weg naar de schoonheidsspecialist. En gelijk hebben ze! Want een gezonde en verzorgde huid is beslist niet voorbehouden aan vrouwen. En dan zijn er nog van die typische mannendingetjes waar ik heel goed raad mee weet, zoals ingegroeide baardharen en een door het scheren geïrriteerde huid. Om over de weldaad van een massage voor de overbelaste nek en schouderspieren nog maar te zwijgen…
lees verder >>
  

Desiree Bakker

Eigenaresse Desiree Bakker is vooruitstrevend in vaktechniek, productkennis en service. Diverse malen zijn haar deelnames aan make-up-wedstrijden onderscheiden met de hoogst haalbare prijzen. Zo werd Desiree driemaal uitgeroepen tot Nederlands kampioen visagie! Ontwikkelingen op make-up en huidverzorgingsgebied volgt ze op de voet.
 

Producten

Merken met ieder een uitgebreid scala aan producten en behandelingen voor het gezicht. Een brede range van efficiënte formules, ontwikkeld in eigen laboratoria met de nieuwste technieken voor beste resultaten op huidverbetering. Alle producten zijn uitermate zacht en dierproefvrij.

Merken die exclusief zijn voorbehouden aan de schoonheidsspecialiste.

 

Hairstyling

Excellence staat ook voor kwaliteit op het gebied van hairstyling. Of het nu gaat om een bruidskapsel of styling voor een avondje uit, Désiree zorgt er voor dat u tot in de puntjes verzorgd verschjint op (uw) bruiloft, feest, diner, gala- of theateravond. Zie de hairstyling-pagina.

 

Bezoek ook eens onze Facebook-pagina voor de allerlaatste nieuwtjes. 
 


 
Visagie
 
Visagie

Producten 

Producten


Producten


Clini CareGolden Rose